• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Voorstellen

Mijn naam is Joke van Heukelom. Sinds juni 2013 ben ik bevoegd all-round schoonheidsspecialiste voor gezichts- en lichaamsbehandelingen. Tussen september 2011 en juni 2013 volgde ik de opleiding uiterlijke verzorging bij opleidingsinstituut Dermé in Brielle.  Sindsdien volg ik regelmatig cursussen, trainingen en opleidingen bij de leveranciers van de producten die ik gebruik in de salon. Naast deze vorm van kennisvergroting en verdieping, volg ik ook regelmatig  beroepsbijscholingen van de organisatie “ANBOS”

 

 

U kunt in mijn salon terecht voor diverse behandelingen aan gelaat, hals, decolleté, lichaam, handen en voeten. Naast allerlei verzorgende behandelingen kunt u ook terecht voor harsen, epileren en het verven van wenkbrauwen en wimpers. U kunt ook een decolleté- hals- en/of gezichtsmassage aan uw behandeling toevoegen als deze niet in de behandeling is opgenomen.

In  de salon verkoop ik diverse huidverzorgende producten van de merken Optiphi en Theranaka. Daarnaast de make-up producten van Jean d’Arcel.

De Salon

 

Contact

Repos et Beauté
Pieterstraat 4
3248 BH Melissant

info@reposetbeaute.nl
0187-602352 

BTW: NL001536354B43
KvK: 55571778