• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Theranaka is een huidverzorgingslijn die uit Zuid-Afrika komt. Het is een volledig natuurlijke lijn. Het is een product dat vanuit een hollistische visie werkt, men ziet het lichaam en de ziel als geheel.

De founder van deze lijn, Linda Smit, wilde de essentie van Afrika overbrengen door exclusieve plantenextracten te combineren met Afrikaanse rituelen. Zij gebruikt zuivere Afrikaanse producten die geleverd worden door de autochtone bevolking van Zuid-Afrika. Hierdoor gingen deze mensen er financieel op vooruit en kregen zij een beter bestaan.

Met behulp van een deskundige op gebied van de plantenextracten, die door de Zuid-Afrikanen al eeuwenlang worden toegepast voor medicinale doeleinden, is Theranaka ontstaan. Als sinds de oudheid worden deze planten gebruikt. Door de extracten van planten te verwerken in de huidverzorgingsproducten is er een mooi en krachtig product ontstaan, voor zowel gelaats – als lichaamsbehandelingen.

Het product bevat alleen natuurlijke ingrediënten die met respect voor de natuur worden verkregen. Ze bevatten geen schadelijke alcohol soorten, toegevoegde geurstoffen, kleurstoffen, petroleum of minerale vetten. De ingrediënten komen van kwekers die respect hebben voor de natuur. Er worden alleen botanische bestanddelen gebruikt die niet bewerkt zijn met synthetisch pesticiden of hormonen. Ze worden in de vrije natuur gekweekt. Ook worden de producten niet op dieren getest.