• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Optiphi is een Zuid-Afrikaanse cosmeceutical . Het is een huidverzorgingslijn waarbij huidverbetering hoog in het vaandel staat. Er wordt gewerkt met producten met hoge  percentages werkzame ingrediënten.

Er is uitvoerig onderzoek gedaan voorafgaand aan het ontwikkeling van de producten. Het uitgangspunt van het onderzoek was:

“Wat zou het meest ideale product zijn voor de huid?”

De ontwikkeling van de producten is tot stand gekomen door samenwerking van experts met diverse medische achtergronden. Er is gebruik gemaakt van de ervaring en kennis van experts uit de hoek van tandheelkunde, cardiologie en dermatologie. Daarnaast is gebruik gemaakt van de expertise van chemici, artsen werkzaam binnen de genetica en plastische chirurgen. Tot slot is er gebruik gemaakt van diverse onderzoeken binnen de wondgenezingsindustrie. Hierdoor is een hoogwaardig product tot stand gekomen.

De ontwikkeling gaat nog altijd door, er is geen stilstand. Nieuwe ontdekkingen en ervaringen worden altijd weer toegevoegd aan de bestaande kennis over de producten. Een huidverzorgingslijn met klasse dus.

Waarom heb ik gekozen voor Optiphi?

De lijn is ontstaan vanuit uitgebreid wetenschappelijk onderzoek, waardoor uitstekende resultaten op het gebied van anti-aging haalbaar zijn. De werkstoffen dringen door tot in de cellen van de huid, waardoor een optimaal resultaat tot stand kan komen.

Daarnaast is het product milieuvriendelijk ontwikkeld met milieuvriendelijke ingrediënten. Het is dierproef vrij en bevat ook geen dierlijke bijproducten. Het product bevat  geen parabenen en is hypo-allergeen en daarmee dus geschikt voor elk huidtype.

De lijn is opgebouwd uit 3 verschillende onderdelen, te weten:

De Classic lijn, de Active lijn en de Delta lijn.

Deze lijnen zijn door elkaar te gebruiken. Dat is de grote kracht van Optiphi.

Elke huid vraagt om een individuele benadering. Er is geen vast protocol aan behandelingen, elke behandeling kan gepersonaliseerd worden. Geen huid is hetzelfde. Er is dus sprake van verzorging op individueel niveau. Bij de intake wordt gekeken naar de persoonlijke wens van de klant en daarop wordt de behandeling afgestemd.