• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Acne

Acne is een aandoening van de talgklieren. Deze aandoening uit zich vaak in vorm van pustels, papels en comedonen in het gelaat, op de borst of op de rug.

Er zijn diverse vormen van acne. De meest bekende vorm is de acne die ontstaat in de puberteit. Wat de meeste mensen echter niet weten, is dat acne ook op latere leeftijd kan ontstaan.

Een schoonheidsspecialiste kan middels behandelingen veel voor een persoon met acne betekenen. Daar waar artsen diverse medicijnen voorschrijven, houdt de schoonheidsspecialiste zich bezig met het reinigen van de huid en het terugdringen van de talgproductie.  Dit gebeurt met behulp van huidverzorgingsproducten die afgestemd zijn op de acnehuid. In de producten zitten werkstoffen die de huid helpen om de bacteriën die de acne veroorzaken terug te dringen en de balans van de huid te herstellen.

Let op! Als u een aanvullende ziektekostenverzekering hebt, bestaat de kans dat u de acnebehandelingen deels vergoed krijgt van uw zorgverzekeraar. De voorwaarde is echter dat uw schoonheidsspecialist KWC gediplomeerd is en dat zij is aangesloten bij de ANBOS. 

Repos et Beauté is aangesloten bij de ANBOS en zo komt u na een acne behandeling in de salon ook in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar. Daarnaast heeft de salon een AGB-code die ervoor zorgt dat u een vergoeding kan krijgen bij uw zorgverzekeraar.

Voor meer informatie over behandelingen of de vergoedingen van zorgverzekeraars kunt u contact opnemen

Prijslijst