• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Skeyndor Professional Treatment

Het merk “Skeyndor” kent vele verschillende behandelpakketten. Voor alle huidtypes is er een behandeling beschikbaar. Dat maakt dit merk tot een zeer geschikte huidverzorgingslijn voor iedereen. Er is voor een ieder wat wils, van de jonge huid tot de rijpere huid, voor de gedehydrateerde huid tot de vette huid.

In linkjes hieronder vindt u uitgewerkt wat de behandeling voor uw huid kan betekenen. De behandelingen met het *-teken, zijn behandelingen waarin een volledige gelaats-decolleté massage is opgenomen. Alle Skeyndor professional treatments zijn inclusief het epileren van uw wenkbrauwen. Indien gewenst kan harsen tegen een meerprijs geboekt worden.

Global Lift bevat het exclusieve ProGEN-in technologie. Deze innovatieve methode staat voor de globale bestrijding van huidveroudering. De producten zijn  ontwikkeld om de gezichtcontouren te verstevigen, het volume van het gelaat te herstellen en de onderkin te verzachten. Deze behandeling is bestemd voor de oudere huid.

Deze intensief regenererende behandeling biedt een buitengewoon verjongend effect en stelt huidveroudering uit. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen.

Skeyndor Corrective is het wetenschappelijke, cosmetische alternatief voor chirurgische behandelingen die de diepste rimpels in het gezicht verzachten en de fijne lijntjes bestrijdt. De wetenschap van Skeyndor is erin geslaagd speciale vullingstechnieken toe te passen in combinatie met het ontspannen van de huid voor een gladde en stevige huid vanaf de eerste behandeling.

Remineraliserende behandeling voor de (over)gevoelige huid op basis van thermaal bronwater die de weer- stand van de huid vergroot. Het vochtherstellend vermogen van de opperhuid wordt ondersteund en de gevoelige en/of beschadigde huid is weer rustig en comfortabel.

Behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C, bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaler. Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.

Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte) lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie.  De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.

Tijdens deze ontspannende en verkoelende oogbehandeling wordt de conditie van de oogcontouren en de wimpers verbeterd. De microcirculatie en de lymfestroom worden gestimuleerd voor een heldere oogopslag. De speciale formule van het oogmasker biedt de oogcontouren comfort, verfrist en heeft dankzij de hyaluronzuur een opvullend effect op rimpeltjes. De oogopslag is
fris en jeugdig en de huidstructuur is verjongd en gelift. Deze behandeling is te combineren met de Skeyndor gezichtsbehandelingen.

Een huidverbeterende behandeling met als doel de huid met verouderingsverschijnselen door natuurlijke oorzaken of blootstelling aan zonlicht te verjongen. De structuur van de verouderde huid wordt hersteld door Retinol. Deze stof bestrijdt de negatieve effecten van vrije radicalen en stimuleert de vernieuwing van de opperhuid.

Speciaal gericht op de gestreste en vermoeide mannenhuid. Verzacht tekenen van veroudering en maakt de huid energiek, vitaal en resistent tegen de invloeden van buitenaf. Maakt de huid sterker en zorgt voor een gladder scheerresultaat.

Deze behandeling richt zich op het herstel van de juiste huidbalans, vult de vochtdepots aan en reguleert de talgproductie. De door externe agressies, zoals scheren, geïrriteerde huid wordt gekalmeerd, gematteerd en krijgt een gezonde, sterke uitstraling.

Alle behandelingen kunnen ook uitgebreid worden met de Meso Infusion

Prijslijst