• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Skeydor professional mask treatment (incl. gelaats-en decolletémassage) 

Deze behandeling richt zich op het reinigen en regeneren van de huid. De vochtbalans en de huidflora worden hersteld, waardoor de huid weer fris en schoon is.  Het masker wordt afgestemd op de conditie van de huid. 

Kerntreatment 60 min.

Bij deze behandeling ligt de nadruk op het in stand houden van de huidflora en de vochtbalans. De producten uit de Skeyndor Essential lijn vullen de tekorten van de huid aan en geven haar een comfortabel gevoel. De huid is stralend en schoon. Afgestemd op de huid zonder specifieke problemen (normaal droge huid of de normaal vette huid). 

Skeyndor Acne Treatment 90 min. of basis acne behandeling 60 min. 

Bestrijdt de hoofdoorzaken van de vette en/of onzuivere huid: onzuiverheden, talgafscheiding en verdikte hoornlaag. Bij deze Skeyndor Treatment wordt de huid intensief gezuiverd, gereinigd en ondersteund in haar zelfherstellende vermogen. Het brengt de huid in balans, herstelt het vochtgehalte en kalmeert haar. De uitstraling is kalm, schoon en mat. ( bij de 60 minuten behandeling worden bij  de reiniging en het masker de basisproducten gebruikt) 

LL Regeneration treatment 90 min. 

Deze behandeling is gericht op het regenereren van uw huid. De eerste ouderdomsverschijnselen worden aangepakt met de natuurlijke producten van Annemarie Borlind. De behandeling bevat een reiniging, een peeling, massage van decolleté, hals en gelaat en tot slot een vochtinbrengend masker. Ideaal voor mensen die behandeld willen worden met 100% natuurzuivere en diervriendelijke producten.