• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De Meso Infusion

In de salon wordt gewerkt met apparatuur. De Meso Infusion is op twee verschillende manier inzetbaar. 

Als uitbreiding op de Skeyndor professional treatments

Tijdens veel behandelingen worden geconcentreerde werkstoffen op de huid aangebracht. Het is gebruikelijk om werkstoffen met de handen in te masseren. Het concentraat komt dan in de huid tot aan de zgn. Rheinse Barrire. Dit vlies ligt hoog in de huid en voorkomt dat schadelijke stoffen in de huid kunnen komen. Een erg nuttig vlies dus, maar helaas houdt het dus ook werkstoffen tegen.

Met behulp van de Meso Infusion kunnen we door de barrière heenbreken. Door kleine impulsjes (voelt u niet) worden de mondjes van de celwanden opengezet en kunnen de werkstoffen direct in de cel gebracht worden. Een erg mooie techniek en hierdoor heeft u dus het meest optimale resultaat van de behandeling.

Als behandelingen met de Meso Infusion behandelpacks

De behandelpacks van de Meso Infusion zijn gericht op sterke huidverbetering  Dit apparaat biedt veel mogelijkheden met betrekking tot het verbeteren van de huid. Zowel gelaat als lichaam kunnen behandeld worden.

Behandelingen met dit apparaat kunnen het best in kuurvorm worden afgesproken om zo het meest optimale effect te bewerkstelligen.

 Er zijn 4 soorten behandelingen mogelijk:

De Mesofiller treatment: de naam verraadt het al een beetje. De huid kan slap aan gaan voelen als we ouder worden. Sommige van jullie klagen wel eens over het zogenaamde kalkoenennekje of de hangwangen. Met deze behandeling kan de huid van binnenuit weer opgevuld raken.

De Mesolift treatment: het huidweefsel wordt verstevigd en de spierspanning wordt verhoogd. Hierdoor verdwijnen de rimpels en expressielijntjes. Door zowel de mesofiller als de mesolift toe te passen, kan uw huid er weer veel beter uit gaan zien.

De Mesobright treatment: deze behandeling is gericht op het verhelderen van de huid, het egaliseren van de huid en het aanpakken van vlekjes (denk aan pigmentatievlekken). Ideaal voor een vale huid of de rokershuid. Deze behandeling is uitermate geschikt voor alle leeftijden. Deze behandeling is dus niet leeftijdgebonden. Juist bij jongeren kan deze behandeling een mooi effect opleveren.

De Mesoslim treatment: hierbij wordt gewerkt op het lichaam. Het vermindert hardnekkige cellulitus (de bekende bultjes/kuiltjes op de bovenbenen) Ook kan deze behandeling de lichaamscontouren modelleren.